Zbigniew Kubicki   23 lipca 2021   Możliwość komentowania Specjalna oferta dla związkowców NSZZ „Solidarność” Solaris Bus & Coach w Holiday Park & Resort została wyłączona

Koleżanki i Koledzy,

informujemy, że w dniu dzisiejszym Komisja Międzyzakładowa NSZZ „Solidarność” w Solaris Bus & Coach sp. z o.o. podpisała umowę współpracy z Holiday Park & Resort, który oferuję wszystkim członkom Związku NSZZ „Solidarność” w Solaris Bus & Coach możliwość zakupu vouchera z 80% rabatem 7 – dniowych ( 6 dób ) komfortowych pobytów wypoczynkowych w wybranych nadmorskich ośrodkach Holiday Park & Resort.

Vouchery wystepują w 2 wariantach:

• 4 osobowy luksusowy apartament
  • 9 osobowy luksusowy domek

Z voucherów można korzystać w terminach od 01 kwietnia do połowy czerwca z wyłączeniem weekendu majowego i weekendu Bożego Ciała oraz przez cały wrzesień i październik.

A w Pobierowie i Rowach Apartamenty dostępne są również w okresie 01.11. do 31.03 każdego roku z wyłączeniem terminów specjalnych dostępnych w regulaminie Resortu.

Osoba kupująca voucher sama decyduję, w którym Resorcie chce odbyć pobyt.

Oczywiście największe znaczenie ma dostępność miejsc w danym Resorcie.

Voucher może być wykorzystany w ciągu 5 lat do czerwca 2026 roku.

Prosimy zapoznać się z regulaminem:

Informujemy, że zakup voucherów w promocyjnej cenie – 80% dostępny jest dla wszystkich członków Związku NSZZ „Solidarność” w Solaris Bus & Coach i ich rodzin oraz dla nowo zapisanych do Związku pracowników podczas trwania kampanii promocyjnej Holiday Park & Resort.

Informację szczegółowe oraz zapisy:

Komisja Międzyzakładowa NSZZ „Solidarność” w Solaris Bus & Coach – kol. Zbigniew Kubicki Tel: 519-193-866 oraz na tablicach informacyjnych.

pozdawiamy

Komisja Międzyzakładowa