Holiday Park & Resort

Zbigniew Kubicki   23 sierpnia 2022   Możliwość komentowania Holiday Park & Resort została wyłączona

Koleżanki i Koledzy,

ostatnie dni promocji dla członków związku NSZZ ,,Solidarność” w Solaris Bus & Coach.

W sprawie zakupu voucheru prosimy o kontakt:

Zbigniew Kubicki – tel: 519-193-866

NOWOŚĆ! Możliwość zmiany – morze na góry lub góry na morze.

Oferujemy Państwu nową funkcjonalność i możliwość zmiany voucherów górskich na morskie lub odwrotnie. Czyli jeśli ktoś kupił przez link voucher górski, a chce jechać nad morze, może skorzystać z opcji konwersji i założyć rezerwację nad morze dopłacając 50 zł brutto za konwersję. Można zrobić tylko jedną konwersję na konkretnym kodzie. Czyli nie ma szansy powrotu po dokonaniu konwersji. Koszt takiej zmiany – 1 sztuka – 50 zł brutto.

NOWOŚĆ! „Konto Gościa”.

Kolejna nowa funkcjonalność to „Konto Gościa” umożliwiająca meldowania i wymeldowania on-line oraz przeglądania swoich rezerwacji w Holiday Park & Resort z poziomu przeglądarki internetowej na komputerze lub aplikacji mobilnej na telefonie. Funkcjonalność ta umożliwi naszym Gościom szereg ułatwień, dzięki którym zarządzanie swoimi rezerwacjami będzie przyjemniejsze i wyeliminuje konieczność kontaktu z Biurem Obsługi Klienta czy Recepcją na korzyść wykonania zmian samodzielnie przez Gości.

Dlaczego warto kupić voucher górski?

Już od września zapraszamy do naszego nowego i pierwszego w górach ośrodka – Holiday Park & Resort Uzdrowisko Cieplice Zdrój. W rezerwacji dostępnych jest na ten moment pierwszych 77 komfortowych domków, ma ich tam być docelowo 450, a apartamentów 650. Kolejne domy mają być udostępnione już wkrótce i dostępnych miejsc rezerwacyjnych będzie przybywało. Uzdrowisko Cieplice Zdrój zlokalizowane jest u stóp Karkonoszy, 17 km od Karpacza. To świetna baza wypadowa na górskie wycieczki, rowerowe wyprawy oraz dla pasjonatów sportów zimowych.

Dlaczego warto kupić voucher morski?

Do wyboru jest 6 nadmorskich resortów, dogodne lokalizacje od 70 do 390 m od morza, całodniowe programy animacyjne i wiele atrakcji do dyspozycji naszych gości. Oprócz standardowych zewnętrznych basenów z podgrzewaną wodą, jacuzzi, placów zabaw, zewnętrznych siłowni i boiska do siatkówki plażowej, w Rowach i Pobierowie do dyspozycji jest basen wewnętrzny i sauny, a w Ustroniu Morskim i Mielnie wodne place zabaw. Wyjazd nad Bałtyk, szczególnie poza sezonem to inwestycja w zdrowie z uwagi na dużą zawartość jodu w powietrzu. Od tego roku można podzielić tygodniowy pobyt wynikający z vouchera na dwa krótsze pobyty – 3 noclegi + 3 noclegi. Można przyjechać do nas w weekend, ale również w tygodniu i wykorzystać swój voucher dwukrotnie.